Організація праці та відпочинку в закладах громадського харчування та готельно- ресторанних комплексах - Захарченко, Тетяна Миколаївна; Сидорченко, Олена Іванівна (My University, 2015)
Організація праці — це спосіб поєднання безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для одержання високих кінцевих соціально-економічних результатів. The organization of work - a way of combining direct producers from the means of production in order to create favorable conditions for obtaining high-end social and economic results.
Keywords: організація праці; заклади громадського харчування; відпочинок; labour organization; catering; vacation