Механізм внутрішньої стабілізації підприємства при загрозі кризи - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2006)
Розглянуто механізм внутрішньої стабілізації підприємства при загрозі кризи, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Considerate mechanism inside stabilization the enterprise under the threat of crisis, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.
Keywords: антикризове управління; механізм внутрішньої стабілізації при загрозі кризи; кризові явища; методи антикризового управління; anti-crisis management; mechanism inside stabilization the enterprise under the threat of crisis; anti-crisis management method; кафедра фінансів