Особливості банківського кредитування аграрних підприємств України - Наконечна, Олена Сергіївна; Михайлик, Ольга Михайлівна (My University, 2015)
Проведено моніторинг банківського ринку надання кредитних послуг аграрним підприємствам України. The monitoring of the banking market for the provision of credit services to agricultural enterprises of Ukraine was made.
Keywords: банківський кредит; bank credit; лізинг; leasing; аграрні підприємства; agricultural enterprises; кафедра економіки і права