Ситниченко, Тетяна Олександрівна2024-07-102024-07-102024Ситниченко, Т. О. Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ситниченко Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43955ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівцільнозернове борошновуглеводно-амілазний комплексгранулометричний складавтолітична активністьДослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської областіOther