Ромоданова, Валентина ОлександрівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2014-06-162014-06-161995Ромоданова, В. О. Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів / О. В. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Вища технічна освіта - проблеми магістратури : праці міжнар. наук.-метод. конф. – К.: УДТУ, 1995. – С. 219–220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15185Участь студентів у науково-дослідній роботі значно підвищує та поширює їх професійний рівень, дає базу наукової підготовки, впливає на формування світогляду фахівців. Participation of students in research work considerably raises and distributes their professional level, providing.uk-UKдитяче харчуванняраціональне харчуваннякисломолочні продуктиrational nutritiondairy productsbaby foodкафедра технології молока і молочних продуктівСпеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктівArticle