Аналіз методичних підходів до поняття природна техногенна безпека - Уліганець, Сергій Іванович; Мельник, Людмила Вікторівна (My University, 2015)
Проблеми екологічної і техногенної безпеки є надзвичайно важливими в сучасному світі. Існує багато різних концепцій, що спрямовані на оптимізацію та становлення національної екологічної політики та екологічних стандартів в різних країнах. У кожній країні є власна стратегія національної екологічної безпеки. Також міжнародні об’єднання та організації створюють законодавчі документи в яких впроваджуються механізми контролю та управління екологічними ризиками та небезпеками, а також методи удосконалення національної екологічної політики. Такі документи розроблено в ООН, ЄС, СНД та інших організаціях.
Keywords: безпека; техногенна безпека; природна техногенна безпека; природно-екологічна безпека; natural and environmental safety; safety; techno Security; natural and environmental safety; кафедра туристичного та готельного бізнесу