Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаАвдієнко, Світлана Олексіївна2013-12-252013-12-252013Слободян, О. П. Підвищення стійкості підприємств олієжирової галузі / О. П. Слободян, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнародна науково-технічна конференція, 20 –21 березня 2013 р. – К. : НУХТ. - 2013. – С. 160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12491Стійкість роботи об’єктів промисловості в цілому та підприємств олієжирової галузі зокрема є одним із важливих чинників техногенної безпеки. Основна вимога техногенної безпеки – попередження розвитку промислових аварій. Stability of the objects of the industry in general and businesses in particular oil and fat industry is a major driver of technological safety. The main requirement of technological safety - prevention of industrial accidents.uk-UKолієжирова галузьстійкістьбезпекаoil and fat industrystabilitysecurityкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуПідвищення стійкості підприємств олієжирової галузі