Сімахіна, Галина Олександрівна2012-04-052012-04-052009Сімахіна, Г. О. Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини / Г. О Сімахіна. // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 8-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/741Обґрунтовано доцільність використання ягід малини при створенні свіжозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Проведено порівняльну характеристику кількісних та якісних змін основних груп біологічно активних речовин ягід малини під впливом низьких температур, визначено здатність до холодових адаптацій і протистояння кріоушкодженням різних сортів малини. Вивчено динаміку біотрансформації поліфенольних сполук в процесі дозрівання ягід малини.The appropriateness of raspberries to create semi-frozen high biological value. The comparative characteristics of quantitative and qualitative changes of major groups of biologically active substances raspberries influenced by low temperatures, defined ability to cold adaptation and resistance krioushkodzhennyam different varieties of raspberries. The dynamics of biotransformation of polyphenolic compounds during ripening raspberries.uk-UKплоди та овочібіокомпонентидикорослівітамінна цінністьнизькі температуриякість продукціїfruits and vegetablesbiocomponentswildvitamin valuelow temperatureproduct qualityкафедра технології оздоровчих продуктівДинаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малиниArticle