Скопенко, Наталія Степанівна2014-05-302014-05-302010Скопенко, Н. С. Особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості України / Н. С. Скопенко // Вісник Тернопільського нац. екон. ун-ту. – 2010. – № 5-1. – С. 349-361https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14652Розглянуто особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовій промисловості України. Визначено позиціювання окремих галузей харчової промисловості на кривій консолідації, досліджено сучасні тенденції консолідації та інтеграції вітчизняних компаній харчової промисловості. The features of forming and development of associations are considered in food to industry of Ukraine. Positioning of separate industries of food industry is certain on the crooked consolidation, the modern tendencies of consolidation and integration of domestic companies of food industry are investigational.інтеграціяконсолідаціяінтегровані структуриінтегровані об’єднанняхарчова промисловістьintegrationconsolidationintegrated structuresassociationsfood industryкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості УкраїниOther