Паленська, Аліна АнатоліївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-192024-08-192021Паленська, А. А. Метод CARVER+SHOK для визначення вразливості під час виробництва йогурту з морквяним пюре / А. А. Паленська, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 46-47https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44360Метод CARVER+Shock є інструментом для пріоритезації цілей нападу. Зазначений метод дозволив встановити, що найбільш вразливими є етапи приймання сировини та пакувальних матеріалів, внесення добавок і транспортування кінцевого продукту.The CARVER+Shock method is a tool for prioritizing attack targets. The specified method made it possible to establish that the most vulnerable are the stages of receiving raw materials and packaging materials, adding additives and transporting the final product.ukметод CARVER+SHOKйогуртморквяне пюрехарчове шахрайствоmethod CARVER+SHOKyogurtcarrot pureefood fraudкафедра експертизи харчових продуктівМетод CARVER+SHOK для визначення вразливості під час виробництва йогурту з морквяним пюреThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986