Біла, Катерина ВасилівнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2016-10-052016-10-052013Біла, К. В. Комплімент від шеф-кухаря - знак поваги до гостей / К. В. Біла, В. В. Цирульнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 194-196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24320Шеф-кухарі в ресторанах світу, бажаючи вразити гостей, роблять їм комплімент. В ресторанному обігу слово «комплімент» означає маленьке, «на один зубок» частування від шеф-кухаря, яке передує замовленим гостем стравам. Chefs in restaurants in the world, wanting to impress guests, make them a compliment. In the restaurant trafficking word "Gift" means small, "one tooth" treat from the chef that precedes guest ordered dishes.uk-UKкомплімент від шеф-кухаряресторанзнак повагикафедра готельно-ресторанної справиCompliment from the chefrestaurantsign of respectКомплімент від шеф-кухаря - знак поваги до гостейOther