Комплімент від шеф-кухаря - знак поваги до гостей - Біла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна (My University, 2013)
Шеф-кухарі в ресторанах світу, бажаючи вразити гостей, роблять їм комплімент. В ресторанному обігу слово «комплімент» означає маленьке, «на один зубок» частування від шеф-кухаря, яке передує замовленим гостем стравам. Chefs in restaurants in the world, wanting to impress guests, make them a compliment. In the restaurant trafficking word "Gift" means small, "one tooth" treat from the chef that precedes guest ordered dishes.
Keywords: комплімент від шеф-кухаря; ресторан; знак поваги; кафедра готельно-ресторанної справи; Compliment from the chef; restaurant; sign of respect