Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичШевченко, А. В.2014-10-232014-10-232014Шаповаленко, О. І. Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, А. В. Шевченко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції : тези доповідей 13 – 17 жовтня 2014 р.- К. : НУХТ, 2014. - С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17611В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.uk-UKкрупиподрібненнягречкакукурудзаcerealscrushingbuckwheatmaizeкафедра технології зберігання і переробки зернаНовий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінностіThesis