Застава права оренди землі – важливий фактор розвитку аграрних підприємств - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2004)
Обґрунтовано методичні підходи щодо запровадження механізму застави права оренди землі та необхідність її законодавчого врегулювання

The ways of optimization of rent agreement conditions were proposed. The technical approaches for the application of schemes of security in land rent authority and its necessity for legal regulations were grounded
Keywords: кафедра економіки і права; орендні земельні відносини; земельна частка (пай); земельна ділянка; орендна плата; застава права оренди земель; rental land relations; land shores; land; rental payment (rent); security in land rent authority