Василів, Володимир ПавловичМихайлюк, Д. В.Ардинський, Олексій ВалерійовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2012-06-182012-06-182012Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки / В. П. Василів, Д. В. Михайлюк, О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2012. – Вип. 170, Ч. 1. - С. 310-319.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1614У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на молочну сироватку з метою отримання сироватки з однорідною системою без проведення додаткового освітленняThe results of influence of electrohydraulic effect on milk whey to obtain serum from a homogeneous system without additional lighting.otherсироватка молочнаmilk wheyбіологічна цінністьбілкиамінокислотний складелектрогідравлічний ефектbioavailabilityproteinsamino acid contentelectrohydraulic effectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироваткиArticle