Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаМелетьєв, Анатолій ЄвгеновичПроценко, Лідія ВасилівнаТроценко, Павло ОлександровичНосенко, Володимир Єрофійович2013-07-022013-07-022004Патент 70010 А України, МПК7 C12C 3/00, C12C 1/16 (2006). Спосіб охмеління пивного сусла / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, П. О. Троценко, В. Є. Косенко. – № 20031212095 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8663Спосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин. A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.otherхмільобробкаультразвукова кавітаціясуслокафедра фізикиhорtreatmentwortultrasonic cavitationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб охмеління пивного сусла (Патент № 70010)Other