Щирська, Ольга Сергіївна2022-05-262022-05-262022Щирська, О. С. Обгрунтування можливості використання сублімованих ягідних порошків в рецептурах борошняних кондитерських виробів і реалізація технологічних рішень в кондитерському цеху УССП «Київський хлібопекарський комлекс» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Щирська ; наук. керівник Камбулова Юлія Вікторівна. – Київ, 2022. – 165 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37523кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівлисткові виробибісквітні виробичорноплідна горобиначорницяенергетична цінністьхарчова цінністьінтегральний скорОбгрунтування можливості використання сублімованих ягідних порошків в рецептурах борошняних кондитерських виробів і реалізація технологічних рішень в кондитерському цеху УССП «Київський хлібопекарський комлекс»Other