Напрями підвищення ефективності функціонування малого бізнесу в Україні - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2015)
Тези доповіді присвячені характеристиці особливостей функціонування підприємств малого бізнесу в Україні на сучасному етапі. Розглянуті основні проблеми ведення малого бізнесу в Україні. Визначені напрями підвищення ефективності функціонування малого підприємництва. Abstracts of the report devoted to the characterization of the functioning of small business in Ukraine at the present stage. The basic problems of running a small business in Ukraine. The directions to enhance the functioning of small business
Keywords: малий бізнес; податкова політика; доступність фінансових ресурсів; інвестиції; кредитування; small business; loans; tax policy; availability of financial resources; investment; кафедра економіки і права