Декомпозиція макрофінансових ризиків аграрних підприємств - Бойко, Світлана Василівна; Драган, Оксана Олександрівна (My University, 2017)
Досліджено макрофінансові ризики аграрних підприємств у сучасних умовах господарювання. Запропоноване авторське визначення поняття «фінансовий ризик» та визначено склад макрофінансових ризиків (інфляційний, валютний, податковий, бюджетний, кредитно-депозитний та інші). Проведено кількісну оцінку макрофінансових ризиків аграрних підприємств у сучасних умовах господарювання. The macrofinancial risks of agrarian enterprises in modern conditions are investigated. The author proposes the definition of "financial risk" and defines the composition of macrofinancial risks (inflation, currency, tax, budget, credit and deposit, etc.). Macrofinancial risks of agrarian enterprises in modern conditions is estimated.
Keywords: аграрне підприємство; податковий ризик; валютний ризик; інфляційний ризик; фінансовий ризик; agrarian enterprise; financial risk; inflation risk; currency risk; tax risk; кафедра фінансів