Шпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2014-04-172014-04-172012Шпачук, Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молока / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2012. — Ч. 1.– С. 248-249.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14025Обгрунтована динаміка виробництва згущених молочних консервів. Описано особливості технології згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Наведені дослідження, щодо впливу глюкозно-фруктозних сиропів на час термічної обробки згущеного молока, шляхом визначення показника кольоровості. Reasonable dynamics of production of condensed milk cans. The features technology condensed milk cooked with Glucose-fructose syrup. These studies on the influence of glucose-fructose syrup in the thermal processing of condensed milk, by determination of the color.otherглюкозно-фруктозні сиропиglucose-fructose syrupцукрозамінникиsweetenersзгущене варене молокоboiled condensed milkкафедра технології молока і молочних продуктівВплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молокаВлияние глюкозно-фруктозных сиропов на продолжительность термической обработки сгущенного вареного молокаThesis