Коваль, Ольга Володимирівна2017-05-172017-05-172016Коваль, О. В. Взаємозв’язки між геометричними параметрами апаратів, термодинамікою середовища та мікробіологічними процесами в технологіях бродіння пива / О. В. Коваль // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : матеріали Міжнародної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня - Луцьк, 2016. – С. 120–122https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25298Наведені дані по обгрунтуванню оптимальних геометричних параметрив бродильних апаратів з точки зору температурної стабілізації зароджуваного середовища. These data support the optimal geometric parametryv fermentation apparatus in terms of thermal stabilization emerging environment.uk-UKзброджування цукрівенергетичний потікfermentation of sugarsenergy flowкафедра готельно-ресторанної справиВзаємозв’язки між геометричними параметрами апаратів, термодинамікою середовища та мікробіологічними процесами в технологіях бродіння пиваOther