Павлюченко, Олена СтаніславівнаТаранишина, Інна Леонідівна2023-03-202023-03-202019Павлюченко, О. С. Бариста – фахівець з приготування кави та напоїв на її основі / О. С. Павлюченко, І. Л. Таранишина // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39163Проаналізовано особливості та вимоги до бариста, вимоги до організації робочого місця. The features and requirements for a barista, requirements for the organization of the workplace were analyzed.otherбаристаробоче місцепрофесійна етикаbaristaworkplaceprofessional ethicsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБариста – фахівець з приготування кави та напоїв на її основіThesis