Гунько, Олександр М.Шиян, Петро Леонідович2012-07-042012-07-042008Гунько, О. М. Енергозберігаюча технологія брагоректифікації спирту / О. М. Гунько, П. Л. Шиян // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 12. – С. 7–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1999Для стабільного виробництва високоякісного спирту категорії „Люкс”, а також для моделювання якісних показників спирту під умови замовника необхідно визначити рух органічних домішок по колонах БРУ, зони їх максимального концентрування та вилучення з циклу брагоректифікації.otherспирт етиловийхарчовий спиртбрагоректифікаційна установкаголовні домішкипроміжні домішкисивушна фракціяспирт этиловыйпищевой спиртбрагоректификационная установкаголовные примесипромежуточные примесисивушная фракцияspirit ethylfood spiritdistillerheads fractionintermediate fractionfusel fractionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЕнергозберігаюча технологія брагоректифікації спиртуArticle