Закревська, Людмила Миколаївна2014-03-172014-03-172004Закревська, Л. М. Концепція сучасного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Л. М. Закревська // Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України : міжнародна науково-технічна конференція, 21-23 жовтня 2003 р. — К. : НУХТ, 2004. — С. 125-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13166В роботі досліджено нормативно-правову базу управління конкурентоспроможністю. Доведено, що для оцінки оптимальних витрат підприємства необхідно розраховувати систему показників конкурентоспроможності та соціально-економічної ефективності виробу для споживача. This paper investigates the regulatory framework management competitiveness. We prove that the evaluation of the optimal cost of the enterprise to be calculated system parameters competitiveness and socio-economic efficiency of the product to the consumer.uk-UKуправлінняmanagementконкурентоспроможність продукціїproduct competitivenessякість продукціїproduct qualityкафедра економіки і праваКонцепція сучасного управління конкурентоспроможністю продукції підприємстваOther