Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичЖуковін, О. І.Чугурова, Г. І.Сінат-Радченко, П. Д.2013-12-122013-12-121997Оцінка густини рідких харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, О. І. Жуковін, Г. І. Чугурова, П. Д. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12066Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).розчин цукрозиsucrose solutionвміст сухих речовинsolids contentтемператураtemperatureкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОцінка густини рідких харчових продуктів