Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства - Дітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович (My University, 2021)
Обґрунтована можливість використання пюре гарбуза у рецептурі рибних котлет дитячих з метою підвищення біологічної цінності. Маючи нескладний технологічний процес приготування, котлети рибні «Гарбузові» можуть бути введені до дитячого меню закладів ресторанного господарства.The possibility of using pumpkin puree in the recipe of children's fish cakes in order to increase the biological value is substantiated. Having a simple technological process of cooking, fish cakes "Pumpkin" can be introduced into the children's menu of restaurants.
Keywords: дитяче харчування; котлети рибні; пюре гарбуза; baby food; fish cutlets; pumpkin puree; кафедра готельно-ресторанної справи