Дітріх, Ірина ВікторівнаШтома, Євген Валерійович2022-05-232022-05-232021Дітріх, І. В. Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства / I. В. Дітріх, Є .В. Штома // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 31https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37465Обґрунтована можливість використання пюре гарбуза у рецептурі рибних котлет дитячих з метою підвищення біологічної цінності. Маючи нескладний технологічний процес приготування, котлети рибні «Гарбузові» можуть бути введені до дитячого меню закладів ресторанного господарства.The possibility of using pumpkin puree in the recipe of children's fish cakes in order to increase the biological value is substantiated. Having a simple technological process of cooking, fish cakes "Pumpkin" can be introduced into the children's menu of restaurants.дитяче харчуваннякотлети рибніпюре гарбузаbaby foodfish cutletspumpkin pureeкафедра готельно-ресторанної справиВикористання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарстваThesis