Данілов, Олександр Вікторович2024-03-272024-03-272023Данілов, О. В. Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням ресурсоощадної технології затирання зерно продуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данілов Олександр Вікторович ; наук. керівник Маргарита Віталіївна Карпутіна. – Київ, 2023. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42281ukсолоднесолоджена сировиназатираннясуслохмільдробинабілковий осадкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням ресурсоощадної технології затирання зерно продуктівOther