Кутас, Олена Олександрівна2020-10-152020-10-152020Кутас, О. О. Формування стратегії інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємств / О. О. Кутас // Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції, 08-09 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 70-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31989Підприємства галузі шукають шляхи подальшого розвитку інноваційної діяльності, оскільки необхідність утримання ринкових позицій вимагає від потужних підприємств рішучих дій щодо розширення та оновлення асортименту продукції, випуску на ринок нових видів продукції, удосконалення технологій виробництва тощо. Отже, інноваційна стратегія підприємств м’ясопереробної промисловості має спрямовуватися на досягнення технічного, технологічного та ринкового лідерства серед конкурентів. Enterprises in the industry are looking for ways of further progress of innovative activity, because the maintain necessity of market positions requires decisive actions from powerful companies to expand and update the range of products, launch new products, improve production technologies and more. Therefore, the innovative strategy of meat processing enterprises should be aimed at achieving technical, technological and market leadership among competitors.кафедра економіки праці та менеджментустратегічне управлінняінноваційний розвитокформування стратегіїм’ясопереробні підприємстваstrategic managementinnovative developmentstrategy formationmeat processing enterprisesФормування стратегії інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємствThesis