Теплообмінні апарати. Основи розрахунку та вибору - Василенко, Сергій Михайлович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2000)
Цикл лекційз дисципліни “Процеси та обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості” для студ. спец. 6.090200 “Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисло-вості” ден. форми навчання.

Cycle lektsiyz discipline "Processes and equipment Pharmaceutical and Microbiological Industry" for the studio. special. 6.090200 "Equipment pharmaceutical and microbiological industry" full-time.
Keywords: теплообмінні апарати; heat exchangers; тепловий розрахунок; рівняння теплопередачі; heat calculation; the heat transfer equation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування