Бойко, Марина ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2012-06-012012-06-012011Бойко, М. І. Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. – Вип. 37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1184Визначено білковий склад зерна тритикале та зернового екстракту з нього та вміст вітамінів у порівнянні з ячмінно-солодовим та полісолодовим екстрактами. Встановлено амінокислотний склад зерна тритикале досліджених сортів, також визначено порівняльну характеристику амінокислотного складу зернових екстрактів з тритикале, полісолодового та ячмінно-солодового екстракту, а також їх білковий склад за методом Лундіна.Sure albuminous composition of corn of triticale and corn extract from him and maintenance of vitamins comparatively with barley-malt and by polymalt extracts. Amino acid composition of corn of triticale of the probed sorts is set, also sure comparative description of amino acid composition of corn extracts from triticale, polymalt and barley-malt extract, and also their albuminous composition after the method of Lundina.otherзерновий екстракт з тритикалеcorn extract from tritikaleфракція Лундінаамінокислотний скорfaction of Lundinaamino acid quickкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівДослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикалеArticle