Особливості реалізації нової продукції на зовнішніх ринках косметично-фармацевтичними підприємствами - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Рогова, Катерина Сергіївна (My University, 2021)
Визначено значимість процесу реалізації продукції підприємствами-виробниками. Виокремлено передумови виведення нової продукції на зовнішні ринки. Наведено етапи процесу реалізації продукції. Визначено вимоги щодо просування косметичної продукції на міжнародних ринках, а також виділено основні критерії щодо її перевезення до пункту призначення. The article identifies the importance of the process of selling products by manufacturers. The preconditions for output new products to foreign markets are highlighted. The stages of the product sales process are given. The requirements for the sales of cosmetic products on international markets are defined, as well as the basic criteria for its transportation to the destination.
Keywords: підприємство; нова продукція; реалізація; експорт; зовнішньоекономічна діяльність; процес виведення; косметика; enterprise; new products; realization; export; foreign economic activity; withdrawal process; makeup; кафедра економіки праці та менеджменту