Гордійчук, М. М.2013-11-112013-11-112010Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – О.: ОНАХТ, 2010. - С. 141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11173Розроблено ромштекси з використанням добавок рослинного походження для стабілізації функціонально-технологічних властивостей. Використання полісахаридів природного походження, пшеничної клітковини та соєвого текстурату у виробництві ромштексів дозволяє збагатити раціон харчування людини харчовими волокнами, випускати продукти зі зниженим вмістом жиру та високою якістю. Developed by rump steaks with plant origin additives to stabilize the functional and technological properties. Using polysaccharides of natural origin, wheat fiber and soy texturate in the production of rump steaks can enrich the human diet dietary fiber to produce products with reduced fat and high quality.otherклітковинасояромштексихарчові волокнамікроелементиfibersoyarump steaksdietary fibertrace elementsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походженняArticle