Бортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2015-03-102015-03-102014Бортнічук, О. В. Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матер. IV Міжн. наук.-практ. конф. вчен., асп. і студ. – К.: НУХТ, 2014 – С. 54-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19657Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.uk-UKхлібобулочні виробипшеничні висівкиbakery productswheat branкафедра готельно-ресторанної справиВикористання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівThesis