Рябченко, Наталія Олександрівна2014-04-082014-04-082013-12Рябченко, Н. О. Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте 2013 : збірник наукових праць SWorld за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції, 20 – 30 грудня 2013. – Иваново : МАРКОВА АД, 2013. – ЦИТ : 413-1290. – С. 78-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13763У статті розглянуто питання комплексної оцінки якості м’яких розсільних сирів виготовлених з використанням дієтичної добавки «Ламідан» та альбумінної маси. The article deals with the issue of comprehensive quality evaluation of soft brine cheese made with the use dietary supplements "Lamidan" and albumin mass.uk-UKрозсільні сирирівень якостіспоживні властивостіконкурентоспроможністьpickled cheesesqualityconsumer propertiescompetitivenessкафедра експертизи харчових продуктівКомплексна оцінка якості м’яких розсільних сирівArticle