Ференець, Жанна Миколаївна2017-12-052017-12-052017Ференець, Ж. М. Продуктивність праці персоналу на підприємствах харчової промисловості / Ж. М. Фернець, Ю. Л. Труш // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2017 р., м. Київ : Тези доповідей. — К. : НУХТ, 2017. – С. 241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26299Однією з головних та найважливіших загальногосподарських та галузевих функцій в умовах вітчизняних ринкових реалій є раціональне викорис¬тання трудових ресурсів на всіх рівнях національної економіки, що сприяти¬ме виготовленню конкурентоспроможної продукції, поліпшенню економічної діяльності і зростанню прибутків працівників. Реалізація цих завдань є не-можливим без підвищення продуктивності та ефективності праці працівників. One of the main and most important general economic and branch functions in the conditions of domestic market realities is the rational use of labor resources at all levels of the national economy, which contributes to the production of competitive products, improvement of economic activity and increase of profits of employees. The realization of these tasks is impossible without increasing the productivity and efficiency of workers' work.uk-UKпідприємствопродуктивність праціперсоналпромисловістьenterpriselabor productivitypersonnelindustryкафедра економіки і праваПродуктивність праці персоналу на підприємствах харчової промисловостіThesis