Новий антисептик для виробництва спирту і дріжджів із меляси - Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Бейко, Н.; Яриш, Л. (My University, 2001)
Дослідженнями встановлена можливість застосуваня хлорвмісного препарату «Дезактин» як антисептика середовища та обладнання у виробництві спирту і дріжджів із меляси.

The possibility of usage the chlorine-containing preparation “Dezaktyn” as an environment antiseptic and as a facility in the alcohol production out of yeast and molasses is worked out by research.
Keywords: мелясне сусло; мікрофлора; melyasne wort; microflora; antiseptic