Шаповаленко, Олег ІвановичСупрун-Крестова, Олена ЮріївнаФурманова, Юлія ПетрівнаБерезовська, І. Л.Красна, Т. В.Заславська, Лідія Євгенівна2013-02-052013-02-052008Дослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова, І. Л. Березовська, Т. В. Красна, Л. Є. Заславська // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25, Ч. 25. – С. 16–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6098Представлено результати дослідів під час оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти (НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Представлено результаты опытов обработки гречневой крупы полем сверхвысокой частоты (СВЧ). Использование данного метода имеет ряд преимуществ: высокую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту нагрева. Presentation results of experiments at processing of peeled buckwheat by the field of ultrahigh frequency (UHF). Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating.otherкрупи гречанікрупы гречневыеbuckwheatнадвисокочастотна (НВЧ) обробкарежимизерновий продукт швидкого приготуваннясверхвысокочастотная (СВЧ) обработкарежимызерновой продукт быстрого приготовленияmicrowave (UHF) processingregimesgrain product fast preparationкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частотиArticle