Роль статистики в житті людини - Романенко, Вікторія Миколаївна (My University, 2020)
В столітті високих інформаційних технологій, ми частіше ніж колись оброблюємо якусь статистичну інформацію, тому варто ретельно перевіряти дані, щоб бути переконаним, що ви не стали «жертвою» якоїсь статистичної пастки. In the age of high information technology, we process some statistical information more often than ever before, so you should check the data carefully to make sure that you are not a "victim" of a statistical trap.
Keywords: вища школа; математика; статистика; statistic; mathematics; higher education; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.