Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2014-09-022014-09-022014Осьмак, Т. Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 9-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16535Роботу присвячено розробленню технології морозива щербет з цукрозамінником (фруктозою) з додаванням рослинних інгредієнтів – пюре барбарису та груші. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива-щербет. Досліджено мінеральний і вітамінний склад розробленого продукту. The work is devoted to development of technology sherbet ice cream with sweetener (fructose) with added herbal ingredients - mashed pears and barberry. Grounded technological parameters of ice cream, sherbet. Studied mineral and vitamin content developed product.uk-UKice creamtechnologyморозивотехнологіяцукрозамінникифруктозабарбарисгрушаsweetenersfructosebarberrypearкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складомArticle