Електроприводні пристрої на основі матеріалу з епф та їх розрахунок - Вакуленко, Сергій Євгенович; Мазуренко, Олександр Григорович; Шевчук, В. І. (My University, 1993)
Розглянуті особливості приводних пристроїв на основі матеріалів з ефектом пам’яті форми та їх розрахунку. Розроблена методика інженерного розрахунку таких пристроїв, що доведена до рівня програмного продукту.
Keywords: електропривод; electric drives; ефект пам’яті форми; інженерний розрахунок; програмний продукт; эффект памяти формы; инженерный расчет; программный продукт; the effect of shape memory; engineering calculation; software; кафедра електропостачання і енергоменеджменту