Маркетингове бачення керівників підприємств як запорука конкурентоспроможності в сучасних умовах - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2013)
Розглядаються сучасні аспекти маркетингового бачення керівників підприємств, які враховують необхідні елементи концепцій маркетингу з метою максимального задоволення вимог споживачів та суспільства в цілому і отримання максимальних прибутків. The present-day aspects of marketing view of enterprises' managers, which taking into account the necessary elements of marketing conceptions with the aim of maximum satisfaction of demands of consumers and society as a whole and obtaining maximum profits are examined.
Keywords: маркетинг; маркетингове бачення; маркетингові концепції; конкурентоспроможність; сучасні умови; marketing; marketing view; marketing conceptions; competitive ability; present-day conditions; кафедра маркетингу