Рудавська, Ганна БогданівнаРябченко, Наталія Олександрівна2013-12-052013-12-052008Рудавська, Г. Б. Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності / Г. Б. Рудавська, Н. О. Рябченко // Довкілля і здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 17-19 квітня 2008 р. -Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2008. – С. 235-237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11809У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.uk-UKбілкидієтична добавкам’які розсільні сириспоживні властивостібіологічна цінністьsoft pickled cheesesdietary additiveconsumer propertiesbiological valuemicroelementsкафедра експертизи харчових продуктівДоцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатностіArticle