Нові надходження № 3-9 (березень-вересень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2022)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки з березня по вересень 2022 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Опис кожного видання містить дані поличного шифра, індекса УДК документа та місця збереження. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та студентам закладів вищої освіти. The newsletter contains information about new publications received by the fund scientific and technical library from March to September 2022. A full bibliographic description of publications is provided. Informed about the number of copies and the location of the publications in the structural subdivisions of the library. The material is grouped by sections of the UDC, within the section - by the alphabet of authors or publication titles. Description each edition contains the data of the shelf code, UDC index of the document and storage location. The bulletin is addressed to scientists, teachers and students of higher education institutions.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazine