Основні форми та методи державного регулювання інвестиційної діяльності - Нікіфоряк, Л. С. (My University, 2011)
Розглянуто основні форми та методи державного регулювання інвестиційної діяльності та основні джерела формування інвестиційних ресурсів регіону. Визначено основні проблеми державної інвестиційної політики у формуванні інвестиційних ресурсів на регіональному рівні. Обґрунтовано необхідність подальшого вдосконалення механізму державного регулювання регіональних інвестиційних процесів для активізації інвестиційної діяльності.
Keywords: інвестиційний процес; механізм державного регулювання; інвестиційна діяльність; інвестиційні ресурси; державне регулювання; investment process; investment activity; investment resources; state adjusting mechanism of the state adjusting