Бабанов, Ігор Геннадійович2014-04-282014-04-282014Бабанов, І. Г. Вдосконалення процесу подрібнення м’ясної сировини в конвеєрній м’ясорізальній машині / І. Г. Бабанов // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Третя міжнародна науково-технічна конференція, 25—26 березня 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14181У даній машині запропоновано встановити кілька ножових головок, які розташовані в ряд, завдяки чому досить одного проходу сировини через серію серповидних ножів, для забезпечення тонкого подрібнення фаршу. This machine is proposed to install multiple stab heads are arranged in a row, making only one pass through a series of raw sickle knives for fine grinding mince.uk-UKфаршсировинам'ясопроцесmincedrawmeatprocessкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВдосконалення процесу подрібнення м’ясної сировини в конвеєрній м’ясорізальній машиніOther