Тимофєєнко, Назар Сергійович2022-10-312022-10-312022Тимофєєнко, Н. С. Розроблення системи управління безпечністю виробництва крилець барбекю для оператора ринку Allfein Feinkost GmbH & Co. KG : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Назар Сергійович Тимофєєнко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2022. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38584otherкафедра експертизи харчових продуктівкрильця барбекюрозробленнясистема безпечності для виробництвапідприємство «Allfein Feinkost GmbH & Co. KG»Розроблення системи управління безпечністю виробництва крилець барбекю для оператора ринку Allfein Feinkost GmbH & Co. KGOther