Кишенько, Василь Дмитрович2014-12-032014-12-032014Кишенько, В. Д. Автоматизоване управління технологічними комплексами харчових виробництв: інноваційні технології / В. Д. Кишенько // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 52-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18964Ефективність виробництва може бути забезпечена при умові використання інформаційних систем в процесах управління підприємством як єдиним цілим організмом, в якому тісно переплелися технологічні, організаційні і економічні складові. Production efficiency can be achieved provided the use of information systems in business management processes as a whole body, which is closely intertwined technological, organizational and economic elements.uk-UKхарчові виробництваінноваційні технологіїавтоматизоване управлінняfood productioninnovative Technologiesautomatic Controlкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАвтоматизоване управління технологічними комплексами харчових виробництв: інноваційні технологіїOther