Доценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій ВолодимировичКулікова, Христина Вікторівна2013-09-162013-09-162013Патент на корисну модель № 82998UA. Склад шоколодного фондану / В. Ф. Доценко, А. В. Гаврик, Х. В. Кулікова. – № u201301760; заяв. 13.02.2013; опубл. 27.08.2013; Бюл. № 16/2013. – 5 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9690Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно. Composition of chocolate fondan contains flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Rice flour is used as the flour.uk-UKшоколадний фонданchocolate fondanрисове борошноrice flourресторанне господарствоrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиСклад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)Other