Бусленко, Богдана ВолодимирівнаНовойтенко, Ірина Віталіївна2014-11-212014-11-212014Бусленко, Б. Прибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукції / Богдана Бусленко, Ірина Новойтенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 151-154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/185673а обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р. 3a gross output in the structure of the food industry canning vegetables occupy an important place. However, for the industry is typical output fall staple in 2008-2012., Jeopardizing profitability in 2014.uk-UKприбутковістьплодоовочева консервована продукціявалова продукціяprofitabilitycanned fruit and vegetable productsgross outputкафедра економіки і праваПрибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукціїOther