Gaponjuk, Igor2018-04-252018-04-252016Gaponjuk, I. The graunding of vacuumthermal mechanism of moisture diffusion of capillary-porous bodies / I. Gaponjuk // 8-th Central European Congress on Food 2016 – Food Science for Well-being (CFFood 2016) : Book of Abstracts, 23 – 26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27230Research of methods of power-handling of pressure is in-process executed in capillaries kapilyarno-poristikh bodies on powerhungryness of drying of these bodies. Can be drawn on results in scientific and practical spheres. В роботі виконано дослідження способів управління енергією тиску в капілярах капілярно-пористих тілах на енергоємність сушіння цих тіл. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах.endryinggrainenergy contentheat regenerationdrying apparatusenergy economy dryingсушіннязернотеплотарекуперація теплотиенерго-ощадне сушіннякафедра технології зберігання і переробки зернаThe graunding of vacuumthermal mechanism of moisture diffusion of capillary-porous bodiesArticle