Педагогічні умови формування управлінської компетентності майбутніх менеджерів у процесі фахової підготовки - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Талашова, Т. Г. (My University, 2012)
У статті розкриті педагогічні умови формування управлінської компетентності майбутніх менеджерів у процесі їх професійного становлення. In the article the features of forming of administrative competence of future managers in the process of their professional training are exposed.
Keywords: управлінська компетентність; менеджери; професійна підготовка; administrative competence; managers; professional training; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації